T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut Eryaman Şehit Hüseyin Kalkan Halk Eğitimi Merkezi

Etimesgut Eryaman Şehit Hüseyin Kalkan Halk Eğitimi Merkezi

(0 312) 283 90 78
(0 312) 283 35 05
Adres
ERYAMAN MAH. 276 SK. ERYAMAN ŞEHIT HUSEYIN KALKAN HALK EĞITIM MERKEZI BLOK NO: 7 ETİMESGUT / ANKARA
Vizyon
VİZYONUMUZ; Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile Türkiye ve dünyada tercih edilen; geleneksel sanatlarımızın özünü koruyan; kurumumuzu sürekli gelişen bir kültür ve sanat MERKEZİ haline getirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ; Toplumda her yaştaki bireylere; ihtiyaç duydukları mesleki, sosyal, kültürel kurs ve seminerlerle, bireylere iş ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla eğitim sunmaktır.
09:00 - ??:??
Metro Eryaman-5 durağına ve otobüs duraklarına 100 metre uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri
Eryaman 6. Etapta Atakent 2. Kısım yerleşim bölgesinde, sitelerden bağımsız ve sitelerin etraflarını çevrelediği bir alandadır.Cahit Zarifoğlu İlkokulu ve Eryaman Şehit Hüseyin Kalkan Halk Eğitimi Merkezi merkez binası aynı ada içerisinde bulunmaktadır.
İlçe merkezine 7 km, il merkezine 20 km uzaklıktadır.