T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut Eryaman Şehit Hüseyin Kalkan Halk Eğitimi Merkezi

Hakkı DEMİRCİOĞLU - MERKEZ MÜDÜRÜ

Hakkı DEMİRCİOĞLU;

1965 yılında Çankırı ilinin Orta ilçesinde doğdu. İlkokulu Mamak Hamdi Bulgurlu İlkokulu, orta öğrenimini Türközü Ortaokulu, lise öğrenimini İncesu Lisesi´nde tamamladı.

Yüksek okul öğrenimini Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Yüksek Okulu, Lisans öğrenimini Anadolu Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. 2012-2014 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi´nde "Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi" alanında yüksek lisans yaptı. 2016 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adalet Yüksek Okulu´nu bitirdi.

1986 yılında Sınıf Öğretmeni olarak meslek hayatına başlayan DEMİRCİOĞLU, Artvin ve Ağrı illerinde, son olarak Ankara ilinde 32 yıl öğretmen, Müdür Yardımcısı ve Müdür olarak görev yaptı.

Ankara ili, Etimesgut ilçesi Layika Akbilek İlkokulu´nda Müdür olarak görev yapmakta iken 27.08.2018 tarihinde Eryaman Şehit Hüseyin Kalkan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atanan Hakkı DEMİRCİOĞLU evli ve iki çocuk babasıdır.